Červené zlato pálivé
Vyrobeno z vysoce kvalitních paprik, poskytující chuť a barvu čerstvých paprik.
Unikátní produkt z Maďarska.
Složení: 87% lahůdková paprika, pálivá paprika...
Červené zlato pálivé
Vyrobeno z vysoce kvalitních paprik, poskytující chuť a barvu čerstvých paprik.
Unikátní produkt z Maďarska.
Složení: 87% lahůdková paprika, pálivá paprika...
Vyrobeno z vysoce kvalitních paprik, poskytující chuť a barvu čerstvých paprik.
Unikátní produkt z Maďarska.
Složení: 87% lahůdková paprika, pálivá paprika a pritamínová paprika (nejsladší paprika a nebohatší na vitamín C), jedlá sůl, modifikovaný škrob, zahušťovadlo (xanthan), kyselina citronová, konzervant (sorban draselný)
Použití: do gulášů, omáček, polévek
Recept:
Sýrová roláda
Ingredience (pro cca 30 plátků):8 trojúhelníčků taveného sýru s příchutí klobásy, 50 g másla, 1/2 lžičky červené zlato pálivé, 1 lžička Univer Česneková pasta, 200 g brynza, 1 polévková lžíce zakysané smetany, 1 svazek pažitky, 50 g klobásy, 8 velkých tenkých plátků sýra, 8 plátků šunky (cca. 160 g)Příprava:Důkladně promíchejte tavený sýr s máslem, červené zlato a česnekovou pastu. Přimícháme brynzu se zakysanou smetanou, najemno nasekanou pažitků a klobásou nařezanou na malé kousky. Připravte si potravinářskou folii, na kterou pokladete plátky šunky na konci směrem k sobě umístěte plátky sýra. Potřeme připravenou směsí. Zavineme tak, aby šunka byla ve středu válce. Necháme chladit v lednici.Doba přípravy: 30 minut
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.