Od ostatních pálivých omáček se Sriracha liší specifickou kombinací přísad, které vytvářejí její známou chuť, strukturu a barvu.
Použití:
V Thajsku se sriracha často používá...
Od ostatních pálivých omáček se Sriracha liší specifickou kombinací přísad, které vytvářejí její známou chuť, strukturu a barvu.
Použití:
V Thajsku se sriracha často používá...
Od ostatních pálivých omáček se Sriracha liší specifickou kombinací přísad, které vytvářejí její známou chuť, strukturu a barvu.
Použití:
V Thajsku se sriracha často používá jako omáčka k mořským plodům, jarním závitkům a dalším pokrmům. Po celém světě se sriracha používá ke všemu možnému, od náhrady kečupu na hranolky až po ochucení čokolády.
Tuky: 1,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 18 g, z toho cukry: 18 g
Bílkoviny: 1,3 g
Soli: 5,1 g
Další autentické suroviny, které jsou nepostradatelnou součástí indické a asijské kuchyně:
Přílohy
Exotické luštěniny
Kokosové mléko
Mohlo by se hodit:
Indické grilování: 3 recepty plné chutí a vůní 5 největších mýtů o indické kuchyni
Jak připravit jídlo, které vám ušetří hodiny práce
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.