Mikawa Mirin. Základní dochucovadlo používané v japonské kuchyni s mírně nasládlou chutí. Je to druh rýžového vína podobný saké, ale obsahujícího méně alkoholu (13,5 - 14,4%)...
Mikawa Mirin. Základní dochucovadlo používané v japonské kuchyni s mírně nasládlou chutí. Je to druh rýžového vína podobný saké, ale obsahujícího méně alkoholu (13,5 - 14,4%)...
Mikawa Mirin. Základní dochucovadlo používané v japonské kuchyni s mírně nasládlou chutí. Je to druh rýžového vína podobný saké, ale obsahujícího méně alkoholu (13,5 - 14,4%). V období Edo byl popíjen na japonský Nový rok jako Otoso. Nápoj vyráběný z mirinu a koření. Dnes je však nahrazován saké. Mirin se používá k dodání nápadité chuti grilované rybě, nebo pro odstranění rybího aroma. V malém množství se používá místo cukru a sojové omáčky k vylepšení chuti jídla. Někdy se dává jako příloha k suši. Je možné jej po přidání krátce povařit, čímž alkohol vyprchá, nebo jej přidat až po uvaření, aby se obsah alkoholu zachoval. Obsah: 200ml
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 varianta100 Kč100 % • 233 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.