Mae Omáčka ústřicová 600 mlMAE KRUA omáčka ústřicová 600ml. Ústřicová omáčka se vyrábí z fermentovaných ústřic se sójovou omáčkou a je oblíbeným kořením v thajské kuchyni. Z hlediska chuti lze ústřičnou... celá specifikace 129 Kč s DPH |
Příslušenství k Mae Omáčka ústřicová 600 ml
Koření pěti vůní nebo také směs pěti koření se používá po celé jižní Číně a ve Vietnamu k ochucení masa. Složení: skořice, koriandr, bobkový list, badyán, nové koření - vše ve...
Tapioka je škrob získávaný z oddenku manioku, který nám nejblíže může připomínat například batáty nebo brambory. Tapiokovou moukou lze nahradit u nás běžně užívanou pšeničnou...
Pasta pro přípravu thajské polévky Tom Ka. Příprava: ohřejte 1 šálek kokosového mléka. Přidejte ½ kg kuřecího masa s Tom Ka pastou (50 g). Přidejte 2 šálky vody. Vařte dokud...
Směs garam masala je asi nejznámější indické koření a tvoří základ mnoha indických kari. Koření garam masala je známé také pod názvem „koření pěti vůní“. Směs garam masaly se...
HS Brand Kokosové Mléko 400ml je vysoce kvalitní kokosové mléko s bohatou, krémovou chutí a konzistencí. Ideální pro použití v asijských pokrmech, jako jsou kari, polévky,...
Bami Goreng, Bakmi Goreng nebo Mie Goreng - to vše jsou názvy oblíbeného indonéského pokrmu ze smažených nudlí, kuřecího či jiného masa, krevet a chilli omáčky Sambal. S kořením...