Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g
100 %
Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g
Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě...
207 Kč
Doprava 59 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Grizly.
Seřadit:
Nejlevnější nabídky (1)
Skladem • 1 varianta59 Kč97 % • 40 154 recenzíShop roku '23 - VítězDalší informace
Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g
Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě...
Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g
Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů.
Použití: Rozmíchejte v trošce vody a přidejte do pokrmu v závěrečné fázi přípravy. Vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů. Určena k přímo konzumaci.
Skladování: Skladujte v chladu. Miso je živý produkt a pokračující fermentace může způsobit vyboulení víčka, což není na závadu. Na produktu se také může vlivem působení vzduchu objevit nezávadný bílý kvasinkový potah, který lze odstranit.
Upozornění: Společnost Clearspring zaručuje dodávky nejlepšího bio miso z Japonska. Miso je autentické veganské fermentované jídlo, které se v Japonsku vyrábí od 8. století. V mnoha pokrmech a polévkách se ho zde denně zkonzumuje více než 1 000 tun. Kvůli vysoké poptávce po miso od společnosti Clearspring je výroba bio miso nasmlouvaná u několika výrobců z různých regionů Japonska. Všechny tato misa se vyrábí podle tradičních receptur za použití nejlepších možných bio ingrediencí, ale protože je miso živý výrobek, jeho chuť, barva a konzistence se budou mírně lišit v závislosti na regionu a ročním období. Světlejší miso často pochází z jihu, kde je kvůli teplejšímu klimatu kratší doba zrání než v severních oblastech, kde obvykle vzniká miso tmavší. Občas však miso může přirozeně fermentovat přímo ve sklenici, díky čemuž barva miso v průběhu času postupně ztmavne. Toto probíhající zrání může také způsobit vyboulení víka, ale můžete si být jisti, že produkt je stále chutný a nezávadný. Chcete-li tuto fermentaci zpomalit, jednoduše výrobek uchovávejte v chladu.
Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.